Llogaritë do të paguhen edhe me celular

Maqedonia bëhet pjesë e vendeve në Evropë ku ky shërbiim tashmë është përditshmëri, theksoi Stavrevski
Shkup më 02/11/2012 13:59

Saraçini shpërbleu ndërmarrjet që zbatojnë përgjegjësi shoqërore

Saraçini shpërbleu ndërmarrjet që zbatojnë përgjegjësi shoqërore
Shkup më 01/11/2012 16:18

Biznesmenët me sy kritik ndaj vlerësimve të KE-së

Menderes Kuçi, kryetar i Odës së Maqedonisë Veriperëndimore thekson se ndonëse bëhet fjalë për një raport pozitiv, gjendejt reale nuk janë të tilla
Shkup më 31/10/2012 15:58

‘Mali Loshinj’ mori licencën, reagimet e dibranëve do të shqyrtohen

‘Mali Loshinj’ mori licencën, reagimet e dibranëve do të shqyrtohen
Shkup më 31/10/2012 13:29

Qytetarët më shumë kursejnë në denarë

Para
Shkup më 31/10/2012 13:27

‘Protekt Group’ hap fabrikën në Bunarxhik

Investimi i përgjithshëm rus është në vlerë prej pesë milionë eurosh dhe do të zhvillohet në dy faza
Shkup më 31/10/2012 10:47

Saraçini dhe Ademi nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim me IFC

Saraçini dhe Ademi nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim me IFC
Shkup më 30/10/2012 14:46

Në gusht neto rroga mesatare 20.965 denarë

Rritje më të madhe të rrogës në gusht ka pasur në sektorët: veprimtaritë profesioniste, shkencore dhe teknike prej 15.2 për qind, në bujqësi, pylltari dhe peshkim prej 6.5 për qind dhe në kompanitë energjetike prej 3.7 për qind
më 26/10/2012 17:59

Doing business: Maqedonia lidere në reforma

Doing business rangon Maqedoninë në vendin e 23 nga 185 vendet e botës për zhvillimin e reformave
Shkup më 23/10/2012 14:11

Shtrenjtohet EUROSUPER – 98 dhe nafta

më 22/10/2012 13:29