OEMVP edhe sivjet shpall “Top 100” kompanitë më të mira shqiptare

Shpallen "Top 100" kompanitë më të suksesshme
Shkup më 03/12/2012 12:40

Ne mot themelohet Fondi i inovacioneve, në ndihmë të biznesit

Ne mot themelohet Fondi i inovacioneve, në ndihmë të biznesit, lajmëroi sot zëdhënësi qeveritar Aleksandar Gjorgjiev
Shkup më 02/12/2012 14:34

Saraçini: Rryma do të shtrenjtohet, qytetarët të mësohen të kursejnë

Çmimi i rrymës do të rritet
Shkup më 30/11/2012 14:35

Sara?init i ndahet mir?njohja “Shqiponja e Art?”

Sara?init i ndahet mir?njohja "Shqiponja e Art?"
Tiranë më 26/11/2012 15:53

Ministri Saraçini viziton Tiranën

Ministri Saraçini në Shqipëri
më 26/11/2012 13:26

Gjermania me reputacion më të mirë në Botë

Flamuri gjerman
më 22/11/2012 15:49

Shtrenjtohet benzina dhe nafta

Foto ilustrim, benzina
më 19/11/2012 13:29

Biznes forum Maqedoni-Rusi

Oda Ekonomike e Maqedonisë dhe Oda Ekonomike Maqedoni-Rusi sot organizojnë Biznes forumin Maqedoni-Rusi
më 19/11/2012 9:46

Qeveria vazhdoi afatin për dorëzimin e ofertave për OHIS

Ky ndryshim ka të bëj vetëm për dy persona juridik të cilët tani më kanë blerë dhe kanë ngritur dokumentacionin e tenderit në bazë të Thirrjes publike
Shkup më 14/11/2012 14:42

Stavrevski: Kamatat s’do të tatimohen deri në hyrjen në BE

Me këtë masë Qeveria heq dorë nga të ardhurat potenciale edhe atë në dobi të qytetarëve, ndërmarrjeve dhe bankave
Shkup më 13/11/2012 14:36