U hap fabrika gjermane “ODV Elektrik” në ZZHTI Ohër/Strugë

fabrika
më 16/09/2017 13:06

Qeveria e Maqedonisë publikoi planin e ri të rritjes ekonomike (VIDEO)

Angjushev - Zaev
Shkup më 14/09/2017 15:28

Së shpejti ripërtëritje e linjës direkte ajrore Shkup – Sarajevë

Aeroporti "Aleksandri i Madh"
Shkup më 13/09/2017 13:44

ANALIZË: Zvogëlohet numri i nxënësve në Maqedoni, nuk ka cilësi, duhet të nisin reformat

Shkollë
Shkup më 11/09/2017 0:01

Kompania e zëvendëskryeministrit Angjushev, ka marrë tender prej 2.6 milionë euro në ELEM

Koço Angjushev
Shkup më 09/09/2017 19:11

Sugareski: janë kryer 48% e punëve në autostradën Ohër-Kërçovë, duhet të zgjatet marrëveshja

Goran Sugareski
Shkup më 09/09/2017 18:59

Maqedon, shkalla e papunësisë në tremujorin e dytë u zvogëlua në 22,6 për qind

Ilustrim
Shkup më 07/09/2017 15:49

Zaev-Nakane: Mbështetje nga Japonia dhe intensifikim i bashkëpunimit ekonomik

Zoran Zaev dhe Kazujuki Nakane ministër shtetëror i Punëve të Jashtme i Japonisë
Shkup më 07/09/2017 14:10

Merko dhe Zaev u takuan me biznesmenin Shefqet Kastrati, themelues i “Kastrati Group” dhe partnerët e tij

Merko Zaev dhe bisnesmenet
Shkup më 07/09/2017 13:47

Ekipi i FMN-së në Shkup bën shqyrtim të ekonomisë së Maqedonisë

FMN
Shkup më 06/09/2017 14:55