Kur ushqimi është luks – varfëria është realitet

Kur ushqimi është luks – varfëria është realitet
Shkup më 18/07/2012 11:12

Ndërmarrjet shtetërore me humbje milionëshe – a ka zgjidhje?

Ndërmarrjet shtetërore me humbje milionëshe – a ka zgjidhje?
Shkup më 13/07/2012 11:29

Kriza merr tatimin- punëtorët përjashtohen nga ndërmarrjet

Kriza merr tatimin-përjashtohen punonjësit në ndërmarrje
Shkup më 03/07/2012 9:28

“Fshirja” e të papunësuarve?

“Fshirja” e të papunëve?
Shkup më 26/06/2012 10:21

Ekonomitë e Ballkanit, qetësi para stuhie

Tim Judah
më 24/06/2012 11:32

A do të ketë rroga dhe pensione të rregullta?

A do të ketë para për rroga dhe pensione?
Shkup më 16/06/2012 11:37

Analizë ekonomike: Ka banesa, s’ka blerës

Rriten shpenzimet për ndërtimtari, por ndërtimtaria nuk ndalet
Shkup më 12/06/2012 9:49

Recesioni po kthehet?

A do te kthehet recesioni?
Shkup më 04/06/2012 11:24

Hidrocentralet e vogla, problem i madh

Hidrocentral, ilustrim
më 31/05/2012 20:01

Qytetarët në hall me borxhe – përmbaruesit trokasin në derë!

Përmbaruesit shesin ndërtesa, banesa, shtëpi, mobilje,  gjithçka që ka vlerë
Shkup më 23/05/2012 9:13