Na pret dimër i ‘nxehtë’ me çmime marramendëse

Na pret dimri i nxehtë me çmime marramendëse
Maqedoni më 22/08/2012 11:48

Në shekullin 21 – pa ujë të pijshëm

Në shekullin 21 – pa unë të pijshëm
më 15/08/2012 12:27

“Skënderbeu” farsë apo projekt strategjik?

Duke u ndërtuar sheshi Skëndërbe
Shkup më 15/08/2012 11:52

Projekte diskriminuese, shqiptarët me gisht në gojë

Pasurim personal në vend të rritjes së standardit jetësor të qytetarëve, investimet kapitale në rajon me popullatë dominante shqiptare janë shkruar vetëm në letër..
Maqedoni më 06/08/2012 13:10

Një vit populizëm Qeveritar,cilat janë projektet e dështuara?

Cilat janë projektet e suksesshme e cilat janë të dështuarat të kabinetit qeveritar?
Shkup më 31/07/2012 18:55

Skandaloze, para ryshfeti, pastaj puna dhe biznesi!

Pa ryshfet – s’ka biznes?
Shkup më 23/07/2012 15:57

Kur ushqimi është luks – varfëria është realitet

Kur ushqimi është luks – varfëria është realitet
Shkup më 18/07/2012 11:12

Ndërmarrjet shtetërore me humbje milionëshe – a ka zgjidhje?

Ndërmarrjet shtetërore me humbje milionëshe – a ka zgjidhje?
Shkup më 13/07/2012 11:29

Kriza merr tatimin- punëtorët përjashtohen nga ndërmarrjet

Kriza merr tatimin-përjashtohen punonjësit në ndërmarrje
Shkup më 03/07/2012 9:28

“Fshirja” e të papunësuarve?

“Fshirja” e të papunëve?
Shkup më 26/06/2012 10:21