Panairi “Mobilje 2013” do të ketë numër rekord të ekspozuesve

Panairi për mobilje do të jetë i hapur nga 26 marsi deri më 31 mars.
Shkup më 21/03/2013 14:38

“Ekonomia e falsifikuar” në fushatë zgjedhore – biznesi i dehidruar!

Subjektet afariste ankohen per situate financiare
Maqedoni më 18/03/2013 22:52

Zgjedhjet: Fushatë prej pesë milionë eurosh?

Një nga mënyrat e financimit të partive politike janë edhe donacionet e qytetarëve dhe të firmave
Maqedoni më 11/03/2013 17:22

Borxhet: Shtohet presioni mbi qytetarët – për një vit 90 mijë vendime të reja përmbaruese

Vitin e kaluar në adresë të përmbaruesve kanë arritur 164.055 kërkesa kundër qytetarëve, firmave dhe shtetit
Maqedoni më 05/03/2013 21:52

Paralajmërim: Pas qumështit, kontroll urgjent i mishit dhe i produkteve të qumështit!

Maketet e mëdha përgatiten për rritjen e çmimeve
Maqedoni më 25/02/2013 23:50

Kreditë: Gjithnjë e më vështirë deri te paratë!

SHLYERJA E BORXHEVE
Maqedoni më 18/02/2013 21:45

Qytetarët në test, do të votojnë kundër interesit personal?

Foto arkiv, protesta kundër shtrenjtimeve
Maqedoni më 11/02/2013 22:10

Borxhe për gjeneratat e ardhshme: Pa diagnozë të vërtetë, nuk ka ilaç për ekonominë

Nëpërmjet huamarrjes vendore, duke shpallur ankande për bonot e thesarit, qeveria vitin e kaluar i financoi harxhimet aktuale buxhetore dhe e mbulonte minusin e arkës shtetërore.
Maqedoni më 05/02/2013 7:05

Premtime të mëdha me arka të zbrazëta,si do të fitohet besimi i votuesve?

Qytetarët e rajonit verilindor dhe ata të Pollogut janë më të varfërit në Maqedoni
Maqedoni më 28/01/2013 22:57

Menyja zgjedhore: BE-ja, varfëria ose premtime të mëdha – në cilën kartë do të luajnë partitë shqiptare?

Çka do t'u ofrojnë partitë shqiptare votuesve të tyre në zgjedhjet lokale të vitit 2013
Maqedoni më 22/01/2013 7:32