Shtrenjtime në pah! Cigaret dhe alkooli do të jenë luks

Me ndryshimet në Ligjin për akciza do të shtrenjtohen cigaret dhe alkooli
Maqedoni më 11/06/2013 5:24

Punësimet: Merita partiake, vizë për t’u futur në shërbimin shtetëror?

Maqedoni më 16/04/2013 0:23

Wikileaks bankar: Afera do t’i shkundë dhe biznismenët vendas!

Foto ilustruese
Shkup më 09/04/2013 8:04

Me doganim të pavarur, tregti më e shpejtë dhe më e lirë në CEFTA

Zbatimi i konceptit Operator i autorizuar ekonomik (OAE) do të mundësojë tregti më të shpejtë dhe më të lirë.
Maqedoni më 03/04/2013 14:44

Zgjedhjet: Me para të popullit në detyra partiake?

Nuk është e lejuar që me para shtetërore të kryhen detyra partiake thonë ekspertët
Maqedoni më 02/04/2013 0:34

Pse opozita i humbi zgjedhjet lokale?

Liderët opozitarë mund të ballafaqohen me pakënaqësi brendapartiake pas humbjes në zgjedhjet lokale
Maqedoni më 25/03/2013 23:06

Panairi “Mobilje 2013” do të ketë numër rekord të ekspozuesve

Panairi për mobilje do të jetë i hapur nga 26 marsi deri më 31 mars.
Shkup më 21/03/2013 14:38

“Ekonomia e falsifikuar” në fushatë zgjedhore – biznesi i dehidruar!

Subjektet afariste ankohen per situate financiare
Maqedoni më 18/03/2013 22:52

Zgjedhjet: Fushatë prej pesë milionë eurosh?

Një nga mënyrat e financimit të partive politike janë edhe donacionet e qytetarëve dhe të firmave
Maqedoni më 11/03/2013 17:22

Borxhet: Shtohet presioni mbi qytetarët – për një vit 90 mijë vendime të reja përmbaruese

Vitin e kaluar në adresë të përmbaruesve kanë arritur 164.055 kërkesa kundër qytetarëve, firmave dhe shtetit
Maqedoni më 05/03/2013 21:52