Kreditë: Gjithnjë e më vështirë deri te paratë!

SHLYERJA E BORXHEVE
Maqedoni më 18/02/2013 21:45

Qytetarët në test, do të votojnë kundër interesit personal?

Foto arkiv, protesta kundër shtrenjtimeve
Maqedoni më 11/02/2013 22:10

Borxhe për gjeneratat e ardhshme: Pa diagnozë të vërtetë, nuk ka ilaç për ekonominë

Nëpërmjet huamarrjes vendore, duke shpallur ankande për bonot e thesarit, qeveria vitin e kaluar i financoi harxhimet aktuale buxhetore dhe e mbulonte minusin e arkës shtetërore.
Maqedoni më 05/02/2013 7:05

Premtime të mëdha me arka të zbrazëta,si do të fitohet besimi i votuesve?

Qytetarët e rajonit verilindor dhe ata të Pollogut janë më të varfërit në Maqedoni
Maqedoni më 28/01/2013 22:57

Menyja zgjedhore: BE-ja, varfëria ose premtime të mëdha – në cilën kartë do të luajnë partitë shqiptare?

Çka do t'u ofrojnë partitë shqiptare votuesve të tyre në zgjedhjet lokale të vitit 2013
Maqedoni më 22/01/2013 7:32

Zgjedhjet 2013 : Punësimet në bazë të Marrëveshjes së Ohrit – shpërblim për aktivistët e merituar?

Për t’i ruajtur votuesit ekzistues dhe për të rekrutuar votues të rinj, partitë politike punësojnë njerëz në aparatin shtetëror.
Maqedoni më 15/01/2013 11:15

2012-ta, disfata ekonomike apo suksese qeveritare?

Kronologji e ngjarjeve ekonomike në Maqedoni 2012
Shkup më 31/12/2012 11:00

Miratimi i buxhetit me “muskuj”, paralajmërohen skenare të errëta

Partitë shqiptare sikur e kanë njëjtë se çka është duke ndodhur me miratimin e buxhetit
Shkup më 25/12/2012 11:28

Ekspertët për buxhetin: shqiptarë mos flini!

Vendimi i njëanshëm i Qeverisë për Buxhetin, paraqet akt jodemokratik ndërsa heshtja e partive politike shëiptare është e pakuptimtë
Shkup më 24/12/2012 13:31

Buxheti, pa mbaruar projektet e vjetra, kërkojnë para për të rejat

para - euroo1
më 18/12/2012 11:17