Në raportin e Forumit Ekonomik Botëror, Maqedonia është ranguar në vendin e 84 nga 140 shtete

Indeksi Global i Konkurruenshmërrisë, Raporti i Forumit Ekonomik Botëror
Shkup më 17/10/2018 14:44

АNALIZË: Rebalanci i buxhetit – hip se të vrava, zbrit se të vrava!

Shkup më 16/10/2018 10:28

Ministri Bekteshi: Me projekte konkrete përforcojmë sektorin energjetik në Maqedoni

Shkup më 15/10/2018 13:45

Tevdovski: Rebalanci i buxhetit do të sigurojë përkrahje financiare për komunat

Ministri i Financave, Dragan Tevdovski
Shkup më 14/10/2018 15:00

Angjushev: Për herë të parë rritja është pasqyrë e ekonomisë reale, dhe jo me projekte artificiale

Foto nga ngjarja
Shkup më 10/10/2018 15:32

FMN-ja e zvogëloi parashikimin për rritje ekonomike të Maqedonisë

Misioni i FMN-së për vizitë në Maqedoni
Shkup më 09/10/2018 13:07

АNALIZË: Episod i ri i krizës politike – kah shkon ekonomia?

Shkupi, foto: Robert Atanasovski
Shkup më 08/10/2018 0:01

Alarmante gjendja në Maqedoni: Mbi 700 mijë individë janë të aftë, por nuk duan të punojnë

Shkup më 07/10/2018 16:13

Borxhi publik i Maqedonisë në rritje për 50%

BP: Borxhi publik në rritje, shteti është në gjendje ta paguaj
më 04/10/2018 14:13

BB: Deri në vitin 2020 Maqedonia do të shënojë rritje ekonomike për 3,2%

Banka Botërore
Shkup më 04/10/2018 13:48