Raportimi për luftën në Mali, sa është i saktë?

Ç'ndodh pra vërtet në zonën e luftës është e paqartë
Mali më 20/01/2013 11:09

Pandeli Majko: Serbia i rivrau ata që u vranë nga regjimi i Millosheviçit

Tiranë më 20/01/2013 10:58

(VIDEO) Xhandarmëria serbe largon permendoren e UÇPMB-së në Preshevë

Xhandarmëria serbe largon permendoren eUÇPMB-së në Preshevë
Preshevë më 20/01/2013 10:51

(Video) Sulmuesi tentoi të gjuaj me pistoletë në kokën e liderit turk në Bullgari

-
më 19/01/2013 17:09

Xhandarmëria sërbe pozicionohet afër Preshevës

Preshevë
më 19/01/2013 11:56

Përmbytje në Durrës, Krujë e Fier

Afro 20 shtëpi ndodhen nën ujë, ndërsa dhjetëra hektarë tokë dhe banesa të tjera janë të izoluara nga uji
më 18/01/2013 18:53

“BBC” dokumenton masakrën në Siri

Aktualisht, nuk mund të përcaktohet se cilët ishin autorët e kësaj masakre.
më 18/01/2013 18:45

“Serbët nuk do t’i paguajnë doganat”

Në seancë do të marrin pjesë kryetarët ilegalë të komunave veriore dhe politikanë tjerë që veprojnë në veri të Kosovës.
më 18/01/2013 17:33

Berisha “urdhëron” regjistrimin e ekipeve kosovare në Shqipëri

Sali Berisha
më 17/01/2013 18:55

Greqia kthen familjet shqiptare në kufi, fëmijët vendlindjen shqip në pasaportë

Mësohet se  familjet ishin me fëmijë të lindur në shtetin fqinj dhe arsyeja që jep pala greke lidhur me këtë veprim është se kthimi ka të bëjë me të drejtën ndërkombëtare për toponimet, transmeton Ora News.
më 17/01/2013 17:48