MSN shpalli Prizrenin, ndër vendet më të bukura në botë

Prizreni
Prizren më 01/01/2014 18:29

Shqipëri, 2014-a nis me aksident vdekjeprurës

2014-a nis me aksident vdekjeprurës
Shqipëri më 01/01/2014 17:14

Merkel: 2014-a sjellë sifda të mëdha

Angela Merkel
Gjermani më 01/01/2014 16:51

Përgjaket dhe varfërohet Kosova për vitin e ri, 9 të lënduar, 3 milionë shpenzime

Përgjaket dhe varfërohet Kosova për vitin e ri, 9 të lënduar, 3 milionë shpenzime
Shkup më 01/01/2014 14:09

Greqia prej sot merr presidencën me BE-në

Greqia prej sot merr presidencën me BE-në
Bruksel më 01/01/2014 13:57

Djemtë “mposhtin” vajzat, në pesë lindjet e para në Tiranë

Noel, fëmija i parë për vitin 2014-të, gëzon shëndet të plotë
Shqipëri më 01/01/2014 11:04

Greqia merr presidencën e radhës të Bashkimit Evropian

Greqia merr presidencën e radhës
Greqi më 01/01/2014 10:48

Festime në gjithë vendin, nuk mungojnë rastet e plagosjeve me armë e fishekzjarre

Festime në gjith Shqipërinë
Shqipëri më 01/01/2014 10:42

Kosovë, dhjetëra të lënduar në festë

Dhjetëra të lënduar në festë
Kosovë më 01/01/2014 10:33