NATO: Rusia mund të pushtojë Ukrainën për 3-5 ditë

Philip Breedlove
Rusi më 02/04/2014 12:56

Vdekja e shqiptarit, shefi i rojeve: Unë e rraha dhe e torturova

Ministria greke e Drejtësisë: Përgjegjësit do ndëshkohen
Greqi më 02/04/2014 12:42

Thaçi: Qëndrimi ndaj Ukrainës, i njëjtë me BE-në e SHBA-në

Hashim Thaçi
Kosovë më 02/04/2014 12:40

Shtëpia e Bardhë: Pavarësia e Kosovës, akt legjitim

Pavarësia e Kosovës, akt legjitim
SH.B.A më 02/04/2014 12:36

Alarm për tsunami, një tërmet i fuqishëm godet Kilin

Alarm për tsunami, një tërmet i fuqishëm godet Kilin
më 02/04/2014 10:00

Kosovari merr peng aeroplanin në Gjermani

Kosovari merr peng aeroplanin në Gjermani
Gjermani më 01/04/2014 19:49

Vuçiq: Mos na detyroni të bëhemi armiq të Rusisë!

Aleksandar Vuçiq
Serbi më 01/04/2014 16:47

Merkel: Do të vizitoj Shqipërinë brenda vitit

Rama: Do tërheqim investimet gjermane në Shqipëri
Gjermani më 01/04/2014 14:24

Tatarët kërkojnë forca paqeruajtëse

Mustafa Dzemilev
Krime më 01/04/2014 14:17

Kacin: Putin si Milosheviq, Krimeja s’krahasohet me Kosovën

Jelko Kacin
Rusi më 01/04/2014 13:46