Mogerini bën thirrje për qetësim të tensioneve në Venezuelë

Federica Mogherini
më 26/07/2017 20:45

Peniani kërcënon SHBA: Do t’ju shfarosim!

Korea e Veriut, ilustrim
më 26/07/2017 20:00

BE ktheu 42 mijë shqiptarë

aeropotr
më 26/07/2017 19:29

Thaçi: Kosova është shtëpi e të gjithë qytetarëve të saj

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi
më 26/07/2017 19:20

Trump “rrëzon” Obama-n, ndalon transgjinorët në ushtri

Donald Trump
më 26/07/2017 19:09

BE paralajmëron SHBA-të për sanksionet ndaj Rusisë

Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker
më 26/07/2017 19:00

Mali i Zi dhe BeH-ja nënshkruan marrëveshje për përfaqësi diplomatike

mali i zi- bosnja
më 26/07/2017 18:53

Përafërsisht 10.000 persona evakuohen pas një zjarri të ri në jug të Francës

ZJARR
më 26/07/2017 18:06

Rohani: Irani do t’iu përgjigjet sanksioneve të SHBA-së

Hasan Rohan
më 26/07/2017 17:41

Afganistan: Nga sulmi i talibanëve – dhjetëra policë të vrarë

talibanet
më 26/07/2017 16:44