Rusët: Serbia lejon Kosovën në OKB

Qeveria në Beograd për publikun serb do të përgatisë argumente sikur bëhet fjalë për një zgjidhje sipas modelit të dy Gjermanive
më 08/11/2012 18:04

Elitat krijuan mitin për Kosovën

Elitat serbe krijuan mitin kosovar
më 08/11/2012 14:41

Legjitimojnë Mbrojtjen Civile serbe në veri

Djemtë e të ashtuquajturës Mbrojtja Civile e bëjnë ligjin në veri të Kosovës, por kjo shihet si një ‘e keqe e domosdoshme’
më 08/11/2012 8:47

Kosovë, drejtori shet bankat, blen mikroskop!

Bankat dhe karriget që u ndaluan të shiten
Kosovë më 07/11/2012 12:03

Ministri Rexhepi do të jep llogari për dhunën ndaj Vetëvendosjes

Ministri i Punëve të Brendshme do t’i duhet t’i kthehet shumë shpejt edhe një herë ngjarjeve të tetorit
Prishtinë më 07/11/2012 8:59

Vizbegu me projekt por pa shkollë

Shkolla fillore 26 Korriku, Shutke
Shkup më 06/11/2012 12:32

Dikur kundër, tani pro modelit gjerman

Pranimi i modelit të marrëdhënieve ndërmjet dy Gjermanive për raportet me Serbinë, ka bërë që Qeveria e Kosovës të ketë dy qëndrime të kundërta për të njëjtin model brenda më pak se dy vitesh
më 06/11/2012 9:31

Kosovë, Partitë politike kundër modelit të dy Gjermanive

Modeli i dy Gjermanive, së fundmi, ishte cilësuar si mjaft interesant nga ministri i Jashtëm, Enver Hoxhaj
më 05/11/2012 16:39

Pavarësia e Kosovës e ka përlotur Daçiçin

Pavarësia e Kosovës e ka përlotur Daçiçin
më 05/11/2012 10:30

Thaçi: Kushtetuta e Kosovës është e vetmja platformë për bisedime me Serbinë

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi
Prishtinë më 05/11/2012 2:12