Ministri i jashtëm serb: “Bota do ta respektojë qëndrimin e Serbisë kundër Ushtrisë së Kosovës”

Shkup më 19/09/2018 22:31

Opozita e Kosovës kthehet në Kuvend, kërkon zgjedhje të reja

Prishtinë më 19/09/2018 16:58

Ndërroi jetë rapsodi Hashim Shala

Hashim Shala
më 19/09/2018 16:57

OVL e UÇK-së: Publikimi i listës me emra të veteranëve është shkelje e ligjit

Prishtinë më 19/09/2018 16:53

Gjermania, “skeptike” ndaj idesë për ndryshimin e kufijve Kosovë-Serbi

Botë më 19/09/2018 15:50

SHBA përkrah Thaçin e Vuçiqin dhe “mbështetet në zgjuarësinë” e Mogherinit

Ambasadori amerikan në Beograd, Kyle Scott
Botë më 19/09/2018 15:46

Ministri Lekaj paralajmëron për vitin tjetër shfrytëzimin e Autostradës me pagesë

Rruga e Kombit
Prishtinë më 19/09/2018 11:54

Izetbegoviqi: Vuçiqi flet për paqe, por po armatoset

më 18/09/2018 21:38

“Millosheviqi i është shitur Tribunalit të Hagës për 10 milionë dollarë”

më 18/09/2018 20:44

Daçiç: Serbia nuk do ta njohë Kosovën dhe pastaj të vazhdojë bisedimet

Ivica Daçiç
më 18/09/2018 20:21