Lirohet Raid Salah, udhëheqësi i Lëvizjes Islamike Palestineze 1948

Udhëheqësi i Lëvizjes Islamike Palestineze 1948 Raid Salah
më 17/01/2017 16:45

Rakiq, Prishtinës: Muri nuk do të rrënohet, ROSU nuk guxon të vijë më në veri

Kryetari i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq
më 17/01/2017 16:19

Hollande për deklaratat e Trumpit: Falemnderit! BE nuk ka nevojë për këshilla

Francois Hollande
më 17/01/2017 15:26

Shqiptarja shkakton panik në Torino (VIDEO)

Tentim për vetëvrasje
Shkup më 17/01/2017 14:59

Modeli i integrimit të islamit në Kroaci si shembull për Gjermaninë

Xhamia në Zagreb
Kroaci më 17/01/2017 14:43

Trump ngatërron Ivankat

1484651783trumpok
më 17/01/2017 14:03

Ndërpriten kërkimet për aeroplanin e zhdukur të “Malaysia Airlines”

Fotografi gjatë kërkimeve për MH370
më 17/01/2017 12:24

Serbët kanë një porosi për Nikoliq: President, ju shkoni në luftë, neve na lini të qetë (FOTO)

Tomislav Nikoliq
më 17/01/2017 11:55

Vuçiq ua ndalon zyrtarëve shtetërorë që të deklarohen për Kosovën

Aleksandar Vuçiq
më 17/01/2017 11:44

Rusia do dialog me SHBA-në për Stabilitetin Strategjik dhe Armët Bërthamore

Sergei Lavrov, Ministri rus i Punëve të Jashtme
më 17/01/2017 11:09