Hagë, më 9 korrik rinis proçesi ndaj Mlladiç

Ratko Mlladiç
më 23/06/2012 14:30

Vidhet pikturë e Salvador Dali, vlera 150.000 dollarë

Cartel des Don Juan Tenorio është piktura e vjedhur
Manhattan më 23/06/2012 13:51

Tragjedi në Kroaci:shtatë të vdekur në aksident trafiku

utobusi depërtoi rrethoren mbrojtëse dhe anash u përmbys
Kroaci më 23/06/2012 11:38

Siria pranon: Kemi rrëzuar avionin luftarak turk

Turqia akuzoi Sirinë si përgjegjesë për rrëzimin e avionit ushtarak
Siri më 23/06/2012 10:59

Në Amerikë njerëzit janë sterilizuar me dhunë

Shumica e shteteve amerikane kanë pasur programe për sterilizim, të cilat janë zbatuar mbi njerëz që janë konsideruar si mendjepak apo në njëfarë mënyrë të padëshiruar
më 22/06/2012 19:44

Rusia e pranoi se ndihmon ushtarakisht Sirinë

Sergei Lavrov e pranoi se ndihmon ushtarakisht Sirinë
më 22/06/2012 13:03

Teksas: babai vret pedofilin, Gjykata e fal

Babi që shpëtoi vajzën e tij, duke vrarë monstrën që e përdhunonte u la i lirë
Teksas më 22/06/2012 10:43

Një dijetar islamik sfidon “ideologjinë e dhunshme” të Al Kaedës

Muhamad ul Kadri sfidon Al Kaedan
Londër më 22/06/2012 9:19

Qeveria e re e koalicionit nuk qetëson shqetësimet greke

Qeveria e re e koalicionit nuk qetëson shqetësimet greke
më 21/06/2012 22:16