Frikë nga një luftë civile në Ukrainë

E ardhmja e Ukrainës është në pikëpyetje
Ukrainë më 06/02/2014 17:52

Sudan: I dërguari i SHBA-ve detyrohet të jap dorëheqje pasi pranoi Islamin

I dërguari i SHBA-ve pranoi Islamin
Sudan më 06/02/2014 17:12

Turqia forcon kontrollin e internetit

Turqia forcon kontrollin e internetit
Turqi më 06/02/2014 14:44

Gjenerali kroat Gotovina dhe dy funksionar boshnjak largohen nga lista e zezë e SHBA-së

Gjenerali kroat Gotovina dhe dy funksionar boshnjak largohen nga lista e zezë e SHBA-së
Sarajevë më 06/02/2014 13:36

Situatë e tendosur në Tuzlla, protestohet dhe gjuhet me gurë ndaj Qeverisë (FOTO-VIDEO)

Protesta në Tuzlla
Tuzlla më 06/02/2014 12:51

Afrikë Qendrore, muslimanët përballen me sulme të egra

Foto arkiv
më 06/02/2014 12:02

SHBA pranoi se Asadi po përparon në fushën e betejës

SHBA pranoi se Asadi po përparon në fushën e betejës
Washington më 06/02/2014 9:39

Itali, fluksi rekord i klandestinëve

Italia "permbytet" nga emigrantet
Itali më 05/02/2014 16:02

Ballkani në sytë e SHBA-ve

Ballkani në sytë e SHBA-ve
më 05/02/2014 13:55