Vritet me shtatë plumba një 26 vjeçar në Itali

Vritet me shtatë plumba një 26 vjeçar në Itali
më 17/03/2014 19:29

Obama: Situata në Ukrainë ende mund të zgjidhet me diplomaci

Barack Obama
më 17/03/2014 19:27

NASA paralajmëron “fundin e qytetërimit” brenda disa dekadave

NASA paralajmëron "fundin e qytetërimit"
më 17/03/2014 11:58

Ulja e nivelin të ujit të liqenit, shfaqë minaren e Xhamisë

Ulja e nivelin të ujit të liqenit, shfaqë minaren e Xhamisë
Turqi më 17/03/2014 11:37

BE dhe SHBA pritet të vendosin sanksione ndaj Rusisë

Vendosin sanksione ndaj Rusisë
SH.B.A më 17/03/2014 10:20

Zgjedhjet në Serbi, fiton partia e Vuçiç

Fiton partia e Vuçiç
Serbi më 17/03/2014 10:02

Krimeja voton për bashkimin me Rusinë

Rreth 93 % e votuesve në Krime kanë mbështetur bashkimin me Rusinë
Krime më 17/03/2014 9:59

Shqiptarët kanë gjasa të fitojnë dy deputetë për parlamentin e Serbisë

Shqiptarët kanë gjasa të fitojnë dy deputetë për parlamentin e Serbisë
Bota më 16/03/2014 22:58

Aleksandër Vuçiç fiton bindshëm në zgjedhjet e Serbisë

Aleksandër Vuçiç fiton bindshëm në zgjedhjet e Serbisë
Bota më 16/03/2014 22:57