Gjykata e Lartë e SHBA-ve vendosi në favor të muslimanes amerikane

SH.B.A më 02/06/2015 12:47

Gjermania kërkon me urgjencë infermierë të huaj

Gjermani më 02/06/2015 12:30

Malaysia Airlines largon nga puna 6 mijë punëtorë dhe ndryshon emrin

Malaysia Airlines
më 02/06/2015 11:05

Qershori mund të jetë muaji i fundit i Greqisë në Eurozonë

Greqi më 02/06/2015 10:41

Greqi, shqiptari del nga burgu dhe vret gruan në sy të dy fëmijëve

Greqi më 02/06/2015 10:18

Siri: 2,223 të vrarë gjatë muajit maj

Kriza në Siri
Siri më 01/06/2015 22:04

Skandali i paqeruajtësve të OKB-së, akuzohen për pedofili në Afrikë

Afrikë më 01/06/2015 21:35

Incidentet ajrore, “Malaysian Airlines” shpallet e falimentuar

Aeroplani i zhdukur malajzian ndodhet në Afganistan?
më 01/06/2015 21:26

​Tension në Oqeanin Paqësor, Kina sfidon SHBA

Flota detare amerikanenë ujërat e Oqeanit Paqësor
më 01/06/2015 21:10

Renzi fiton zgjedhjet lokale në Itali

Itali më 01/06/2015 20:47