Terroristët e krishterë skllavërojnë gratë muslimane

Afrikë Qendrore
Afrikë më 21/03/2014 22:57

Vulin u tregon izraelitëve për tezën e “Jerusalemit të serbëve”

Aleksandar Vulin
Serbi më 21/03/2014 19:19

Obama: SHBA-të nuk do të ndërhyjnë ushtarakisht në Ukrainë

Obama: SHBA-të nuk do të ndërhyjnë ushtarakisht në Ukrainë
më 21/03/2014 18:33

Sulmi terrorist në Turqi, MB: Autorët nuk janë shtetas shqiptarë (VIDEO)

Sulmi terrorist në Turqi, MB: Autorët nuk janë shtetas shqiptarë
Turqi më 21/03/2014 18:29

Akt terrorist në Turqi, arrestohen dy shqiptarë nga Kosova dhe një nga Maqedonia

Akt terrorist në Turqi, arrestohen dy shqiptarë nga Kosova dhe një nga Maqedonia
Shkup më 21/03/2014 17:11

Putin nënshkruan ligjet sipas të cilave Krimeja bëhet pjesë e Rusisë

Putin nënshkruan ligjet sipas të cilave Krimeja bëhet pjesë e Rusisë
më 21/03/2014 13:42

Ukrainë: Njësitë e muslimanëve mbrojnë xhamitë në Krime

Ukrainë: Njësitë e muslimanëve mbrojnë xhamitë në Krime
Ukrainë më 21/03/2014 13:12

Turqia bllokon rrjetin social Twitter

Twitter
Turqi më 21/03/2014 10:14

Evropa e varur nga gazi i Rusisë, nismat e reja për pavarësi

Nismat e reja për pavarësi
Rusi më 21/03/2014 9:35

Shqiptarët e Tuzit duan komunë me të drejta të plota

Shqiptarët e Tuzit duan komunë
Mali i Zi më 20/03/2014 20:01