Katastrofa në Fukushima, gabim njerëzor

Katastrofa bërthamore e vitit të kaluar në Japoni ishte “qartazi e shkaktuar nga njeriu”, bëri të ditur komisioni
më 06/07/2012 0:47

Arabi Saudite, gratë thyejnë tabunë islame, luajnë në publik

Arabi Saudite, gratë thyejnë  tabunë islame, luajnë në publik
më 05/07/2012 23:32

Clinton vizita zyrtare në Egjipt dhe Izrael

Clinton vizita zyrtare në Egjipt dhe Izrael
më 05/07/2012 21:55

Wikileaks publikon dy milionë mesazhe të zyrtarëve sirianë

Wikileaks publikon dy milionë mesazheve të zyrtarëve sirianë
më 05/07/2012 17:17

Assad akuzon Turqinë për mbështetje të terroristëve

Assad akuzon Turqinë për mbështetje të terroristëve
më 04/07/2012 23:46

Katër të vrarë në Karlsruhe

Katër të vrarë në Karlsruhe
më 04/07/2012 20:47

Rrëzohet një avion me 600 kilogramë kokain

Honduras është shteti kryesor transitor për transport të kokainës nga Amerika e Jugut dhe SHBA-të
më 04/07/2012 14:41

Dramë pengmarrjeje në Karlsrue

Policia nuk saktësoi numrin e pengjeve, në mesin e të cilëve me siguri është edhe gjykatësi.
më 04/07/2012 13:17

SHBA feston 236 vjetorin e pavarësisë

SHBA feston 236 vjetorin e pavarësisë
SHBA më 04/07/2012 10:59