Rusia ka kritikuar referendumin në Skoci

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka bërë të ditur se Rusia do të shpenzojë rreth 570 miliardë euro për të rritur fuqinë ushtarake
Rusi më 20/09/2014 10:47

Popullsia e botës pritet të rritet në 11 miliardë

më 20/09/2014 10:28

Alex Salmond, jep dorëheqje prej udhëheqësit të Skocisë

Alex Salmond, jep dorëheqje prej udhëheqësit të Skocisë
më 19/09/2014 19:15

Barroso: Votimi në Skoci – e forcon Evropën

Skoci më 19/09/2014 14:12

Skocezët i thanë “jo” ndarjes nga Britania e Madhe

më 19/09/2014 9:55

I helmuar apo jo, 15 gra provonin ushqimin e Hitlerit

Interesim rekord për Hitlerin në Gjermani
Gjermani më 18/09/2014 22:25

“Sekretet” e Papa Françeskut: Dikur motorist dhe valltar i klubeve të natës!

më 18/09/2014 21:52

Adnan Dibrani, fiton mandatin e deputetit në Parlamentin suedez

Adnan Dibrani
Suedi më 18/09/2014 17:54

Reagon Rusia: Sanksionet e Kosovës, vetëm na bënë të qeshim

Aleksei Pushkov
Rusi më 18/09/2014 14:46