Muslimanja e parë pilote ushtarake në Amerikën Latine

Maybeline Thoraya Boraei Alvarez
më 24/03/2017 10:18

SHBA, vidhet një automjet me dy djem të vegjël

Përfaqësuesi i Kalifornisë Dejvid Drajer viziton krerët e Kosovës
më 24/03/2017 10:14

Mali i Zi në Nato, Senati amerikan voton javën e ardhshme

Senati amerikan
më 24/03/2017 9:15

Sulm rus ndaj Sorosit! “Politico”: Akuzat e republikanëve, të nxitura nga Moska

George Soros
më 24/03/2017 9:10

Sot shënohet dita botërore e tuberkulozit

Mjekët
më 24/03/2017 8:54

Mbi 200 të zhdukur gjatë përmbysjes së dy anijeve me migrantë afër Libisë

133190108
më 24/03/2017 8:46

Policia shqiptare konfiskoi një ton marihuanë

Një qytetar i Kavadarit është kapur në Shkup nga ana e policisë me 1.5 kg marihuanë.
më 24/03/2017 8:38

Sot bëhen 18 vjet nga fillimi i sulmeve të NATO-s ndaj caqeve serbe

133623696
më 24/03/2017 8:30

Fushatë e re për ndërgjegjësim më të madh dhe siguri në komunikacion

Ndërpritet komunikacioni
më 23/03/2017 22:12

Putin: Forcat bërthamore do të pajisohen me armë të reja

Vladimir Putin
më 23/03/2017 21:27