Nazisti më i kërkuar në botë ka vdekur

Nazisti më i kërkuar në botë ka vdekur
Gjermani më 01/12/2014 20:04

S’ka para, OKB ndërpret ushqimet për sirianët

OKB ndërpret ushqimet për sirianët
Siri më 01/12/2014 20:01

NATO-Rusi, akuza dhe kundërakuza

NATO
Rusi më 01/12/2014 19:58

Putin shuan ëndrrën e madhe serbe

Putin shuan ëndrrën e madhe serbe
Serbi më 01/12/2014 19:36

Haga kërkon rikthimin e Sheshelit në burg

Shesheli
më 01/12/2014 16:34

Lufthansa anulon 1.350 fluturime

Lufthansa
më 01/12/2014 14:36

Moldavi: Situatë e ndërlikuar pas zgjedhjeve parlamentare

moldavia votton
Moldavi më 01/12/2014 9:59

Nxënësve shqiptarë në Luginë ua ndalon Serbia ta mësojnë 28 Nëntorin

Shqiptarët e luginës
më 30/11/2014 20:32

Biznesmeni i shumëkërkuar fshihej në Shqipëri

Kreig Whyte
Shqipëri më 30/11/2014 20:05

Zbulohet një bombë e Luftës së Dytë Botërore, evakuohen 17 mijë njerëz

Zbulohet një bombë e Luftës së Dytë Botërore
Gjermani më 30/11/2014 19:39