Zviceranët votojnë pro kufizimit të emigracionit

Zviceranët votojnë pro kufizimit të emigracionit
më 10/02/2014 8:53

Indi, një vajzë e përdhunuar vritet në gjykatë

Indi, një vajzë e përdhunuar vritet në gjykatë
Shkup më 09/02/2014 17:04

Luftanije iraniane pranë SHBA-ve

Foto pasqyruese e nje luftanije iraniane
SH.B.A më 09/02/2014 15:11

Erdogan: Turqia më e lirë se disa shtete të BE-së

Rexhep Tajip Erdogan
Turqi më 09/02/2014 15:08

Ukrainë: Hetime kundër OJQ-së që mori pjesë në protesta

Ukrainë: Hetime kundër OJQ-së që mori pjesë në protesta
më 09/02/2014 12:30

Bosnjë: Protestat paqësore i ulin tensionet

Protestat paqësore i ulin tensionet
Bosnjë më 09/02/2014 12:05

Turqi, policia shpërndan me forcë demonstruesit

Policia shpërndan me forcë demonstruesit
Turqi më 09/02/2014 11:31

Arabi, zjarri në hotel, 15 pelegrinë humbin jetën

Zjarri në hotel, 15 pelegrinë humbin jetën
Arabia Saudite më 09/02/2014 10:59

Kryeministri e shan gazetaren dhe ia mbyll telefonin (VIDEO)

Kreu i Sarajevës i humbi nervat: Shko bre në p... s...!
Bosnjë më 08/02/2014 20:27

Turqia ndihmon muslimanët në Mianmar

Turqia ndihmon muslimanët në Mianmar
Turqi më 08/02/2014 12:58