“Ekspres”: Londra do të mund të tërhiqet nga negociatat për Bregzitin

Brexit
më 27/07/2017 14:23

Shkodër, goditet rrjeti i prostitucionit. Shfrytëzonin vajza të mitura

Policia e Shqipërisë
më 27/07/2017 14:11

Çfarë do të bëhet me mijëra transgjinorët e ushtrisë amerikane?

Ushtria amerikane, ilustrim
më 27/07/2017 13:26

Berati i Shqipërisë, një ndër qytetet më të bukura në botë

Berati
më 27/07/2017 11:48

Maduro: Sanksionet e SHBA-së janë ilegale, arrogante dhe pa precedent

Nikollas Maduro
më 27/07/2017 10:40

Gadishulli korean shënon 64 vite nga përfundimi i Luftës koreane

Korea e Veriut dhe e Jugut
më 27/07/2017 9:56

Tillerson mohon se do të largohet nga detyra

Rex Tillerson
më 27/07/2017 9:33

Guteresh bëri thirrje për përmbajtje në kontestin për vendet e shenjta në Jerusalem

Sekretari i ri i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres
më 27/07/2017 9:32

Arrestohet këshilli i një fshati në Pakistan që urdhëroi përdhunimin e 16-vjeçares

Pakistan
më 27/07/2017 9:27

Kufizimi i ujit në Itali rrezikon shëndetin e banorëve

Ilustrim
më 27/07/2017 9:13