TVM-ja merr frymë në aparate të vjetra, ka video-sinjal të dobët, ndërsa për audio të dytë as që e ka idenë

TV1
Shkup më 30/11/2017 20:30

RTM-ja zhytet në borxhe, UER-i fut sanksione dhe ndalesa

Fotо: Flickr
më 27/10/2017 12:24

Ratajkovski, edhe përkundër dorëheqjes, akoma është kryeredaktor i TVM 1

ratajkovski-kolaz-1-860x680
më 04/10/2017 19:02

Dimensioni metafizik i kurbanit

Kurbani
më 31/08/2017 13:10

Përdorimi i termit “sorosoidë” është diskriminim

"Diskriminim". Foto: bvalaw.net.
më 13/03/2017 14:01

Artikull i rrezikshëm, manipulues dhe nxitës

më 06/03/2017 13:55

Konstruksion spinues

më 03/03/2017 14:53

Mediat shqiptare në Maqedoni me qasje objektive ndaj PSP-së

Tregim krejtësisht tjetër - stacionet televizive në gjuhën shqipe. Foto: screenshot
më 02/03/2017 14:48

Dija më së mirë mbron nga gabimet në tekste

më 01/03/2017 16:20

E pse është me rëndësi se me çka ushqehet mbesa e Zaevit?

më 01/03/2017 11:42