Aleanca për Shqiptarët dhe TMRO parashtruan ankesa deri te KSHZ-ja

LSDM edhe zyrtarisht ka lajmëruar KSHZ se tërhiqen nga mandatet
më 17/10/2017 16:17

QMK me aktivitet për zvogëlimin e rreziqeve nga fatkeqësitë natyrore në nivel shkollor

wefwf
më 17/10/2017 16:15

Erkan Arifi, Blerim Bexheti, Isen Asani dhe Shaban Zendeli, pa përgjigje për procesin zgjedhor

Nga e majta në të djathtë: Erkan Arifi, Blerim Bexheti, Isen Asani dhe Shaban Zendeli
më 17/10/2017 15:50

Strugë, Merko: Partitë që nuk kanë shkuar në rrethin e dytë janë pro kandidaturës sime

Kryetari i Komunës së Strugës Ramiz Merko tha se akoma në drejtim të tij nuk ka një njoftim zyrtar nga ana e policisë për këtë çështje
më 17/10/2017 15:31

Haraçinë, Halimi: Sfidat janë të njëjtat, ato që i kam premtuar do t’i realizoj

Milikie Halimi
më 17/10/2017 15:16

Tearcë, Elezi: Ka pasur shitje votash dhe kërcënim të votuesve, disponimi i qytetarëve është të ketë ndryshime

Almir Elezi, Tearce
më 17/10/2017 15:09

Zhelinë, Sjejdiu: Kemi fituar më shumë këshilltarë prej të gjithëve, vazhdojmë garën për kryetar komune

Blerim Sejdiu
më 17/10/2017 15:01

Studeniçan, Memedi: Shpresojmë të bashkëpunojmë me partitë që nuk kaluan në rrethin e dytë

rexhep-memedi
më 17/10/2017 14:53

Studeniçan, Sadiku: Marrëveshje nuk kam, por pres përkrahje nga LSDM në rrethin e dytë

Azem Sadiku
më 17/10/2017 14:42

Zhelinë, Fatmir Izairi: Në rrethin e dytë s’kemi me kë të bashkëpunojmë

Fatmir Izairi
më 17/10/2017 14:29