Referendumi, ja çfarë tha pasi votoi sot lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi (VIDEO)

Menduh Thaçi
Tetovë më 30/09/2018 19:06

TIFF ODA 2018, do të fillojë me sportistin Tërstena kurse përfundojë me artistët Kurti, Xhepa dhe Arbana(VIDEO)

Tetovë më 29/09/2018 11:25

Zaev në Tetovë e përmbyll fushatën e referendumit (VIDEO)

Tetovë më 27/09/2018 20:24

Aleanca për Shqiptarët: Nuk është bërë asgjë për reformat në arsim (VIDEO)

Tetovë më 03/09/2018 13:41

PDSH-ja sot rizgjodhi Menduh Thaçin për kryetar të partisë (VIDEO)

Tetovë më 04/08/2018 11:45

Aleanca për Shqiptarët jep 10 rekomandime se si të zbutet “ekzodi i mjekëve” (VIDEO)

Aleanca për Shqiptarët
Tetovë më 09/07/2018 16:16

U shkarkua drejtori i NP “Parkingjet e qytetit – Tetovë”

Tetovë më 25/06/2018 15:31

Kryqi i Kuq në Tetovë ngeli pa objekt, Besimi: qiraxhiu e ka uzurpuar në mënyrë kriminele! (Dokumente)

Qatip Besimi
Tetovë më 02/06/2018 16:25

Qendra për provime AMD Tetovë mban peng kandidatët për leje të vozitjes

Tetovë më 17/05/2018 16:10

Aktivitet kulturor në Tetovë: Fëmijë, dituria gjendet në libra jo në tablet

Tetovë më 13/05/2018 14:46