5 konkluza nga zgjedhjet lokale në Kosovë

Robert Nesimi
më 20/11/2017 10:58

Sa deputetë fitohen me votat e zgjedhjeve lokale 2017

Robert Nesimi
më 13/11/2017 9:53

Parametra, skenarë dhe konkluza nga rrethi i dytë i Lokaleve 2017

Robert Nesimi
më 06/11/2017 12:40

Parametrat kyç për fitore në rundin e dytë

Robert Nesimi
më 25/10/2017 11:06

Lokalet 2017, matematikat në komunat e Pollogut

Robert Nesimi
më 13/10/2017 11:29

Lokalet 2017, matematikat në rajonin Shkup-Kumanovë

Robert Nesimi
më 12/10/2017 10:10

Lokalet 2017, pasqyra e aksit Strugë-Dibër-Kërçovë

Robert Nesimi
më 11/10/2017 15:31

Parametrat që do të përcaktojnë fituesit e zgjedhjeve

Robert Nesimi
më 25/09/2017 11:07

Dështimet e para të qeverisë së re

Robert Nesimi
më 18/09/2017 13:35

Cilët anketues ishin më të saktë në zgjedhje?

Robert Nesimi
më 11/09/2017 10:08