Lajmet për rreziqe sigurie s’mund të bazohen vetëm në burime nga Facebooku!

më 08/03/2017 9:00

Gazetari e gjunjëzuar para interesave partiake

më 03/03/2017 13:00

Kur gazetaria humb rrugën në mëhallën e propagandës

më 02/03/2017 18:00

Tentim për të blerë publikun me thashetheme

më 02/03/2017 13:00

Lajm i pushtuar nga amatorizmi

më 01/03/2017 18:00

Dyftyrësia e gazetarisë dhe mungesa e fakteve e zhgënjen publikun!

më 01/03/2017 13:00

Edhe gazetari, njëjtë si zëdhënës partiak, bën propagandë!

më 28/02/2017 18:00

Përdorimi i gjuhës standarde në media: Drejtshkrimi, viktimë e gazetarëve

më 28/02/2017 13:00

Fjalori i rrugës nuk e ka vendin në media!

më 26/02/2017 18:00

Kot lexoni lajme me koment në krye!

më 25/02/2017 9:00