Jugohrom do të rihapet pas ndërtimit të sistemit të filtrimit (FOTO+VIDEO)

Amiti- Angjushev- Skendervoski
Shkup më 12/10/2017 13:52

#Debatpernime solli premtime edhe për Kërçovën (VIDEO)

Fatmir Dehari (BDI)
Shkup më 06/10/2017 18:40

#Depatpernime: Spitali i Kërçovës pa zgjidhje, kultura do të marrë 100 mijë euro përkrahje

Fatmir Dehari (BDI)
Shkup më 06/10/2017 18:35

Dehari: Deponia, ujësjellësi dhe jorevitalizimi i Kalasë së Kërçovës brenga të kaluara (VIDEO)

Fatmir Dehari (BDI)
Shkup më 06/10/2017 18:30

Si do të kthehen mërgimtarët në Kërçovë? Dehari premtoi hapje të zonave industriale (VIDEO)

Fatmir Dehari (BDI)
Shkup më 06/10/2017 18:15

Kërcënohet me vdekje kandidati për kryetar në Saraj, ja çfarë thonë nga MPB

Bashkim Bakiu, BESA
Shkup më 06/10/2017 11:56

#Debatpernime solli premtime të shumta për gostivarasit (VIDEO)

Nga e majta: Arben Taravari (ASH), Asaf Ademi (BESA), Nevzat Bejta (BDI), Sabajdin Izairi (PDSH) dhe Shpat Iseini (koalicioni ASH)
Shkup më 05/10/2017 19:30

Brenda një viti në Gostivar do të ndërtohen 7 çerdhe (VIDEO)

Nga e majta: Arben Taravari (ASH), Asaf Ademi (BESA), Nevzat Bejta (BDI), Sabajdin Izairi (PDSH) dhe Shpat Iseini (koalicioni ASH)
Shkup më 05/10/2017 19:20

Si do të zgjerohet bulevardi Braqa Gjinovci dhe kthehet tregu i gjelbër në Gostivar?! (VIDEO)

Nga e majta: Arben Taravari (ASH), Asaf Ademi (BESA), Nevzat Bejta (BDI), Sabajdin Izairi (PDSH) dhe Shpat Iseini (koalicioni ASH)
Shkup më 05/10/2017 18:55

#Depatpërnime, përfundimisht zgjidhje për deponinë Rusino në afërsi të Gostivarit (VIDEO)

Nga e majta: Arben Taravari (ASH), Asaf Ademi (BESA), Nevzat Bejta (BDI), Sabajdin Izairi (PDSH) dhe Shpat Iseini (koalicioni ASH)
Shkup më 05/10/2017 18:39