Trajneri i UTA, lavdëron Adilin: “Morëm futbollist për të ardhmen e ekipit”

Laurentiu Roshu
Shkup më 16/01/2017 15:28

Adili vazhdon karrierën në Rumani (FOTO)

Mevlan Adili gjatë prezantimit te ekipi UTA
Shkup më 16/01/2017 15:10

Zekirija Ramadani trajner i Trepçës

Zekirija Ramadani
Shkup më 15/01/2017 9:40

Renova prezantoi përforcimet e reja

KF Renova
Tetovë më 15/01/2017 9:21

Shkëndija nga java e ardhëshme në Ohër

Futbollistët në stërvitje
Tetovë më 14/01/2017 20:07

Shkëndija kërkon tituj dhe përforcime të reja

KF Shkëndija gjatë grumbullimit të parë
Tetovë më 13/01/2017 20:23

Maqedonia nuk lëviz nga vendi, Shqipëria humbë dy, Kosova një pozitë në FIFA

FIFA
Shkup më 12/01/2017 14:42

Kompletohet Shkëndija, erdhën edhe brazilianët

Trajneri Brdariç në mes të brazilianëve Juffo dhe Junior
Tetovë më 11/01/2017 17:00

Shkëndija publikoi emrat e kundërshtarëve për kontrollueset

KF Shkëndija gjatë grumbullimit të parë
Tetovë më 10/01/2017 14:02

Agron Memedi pensionohet nga futbolli aktiv

Agron Memedi
Shkup më 09/01/2017 19:48