Ndërrime të funksionarëve qeveritarë, për vendin e ish-ministrit Ibraimovski në garë dy persona

Deputeti Samka Ibraimovski
Shkup më 14/12/2017 16:15

Buxheti 2018, Fazliu: krahasuar me 2017-n, për zhvillim të barabartë rajonal 80 milion denarë më shumë

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Suhejl Fazliu
Shkup më 14/12/2017 13:05

Shqipëri, ndryshon procedura e marrjes së rekomandimit nga mjeku

mjek doktor
Tiranë më 14/12/2017 8:54

Paralajmërimi i Visar Ymerit: Lëvizja Vetëvendosje mund të ndahet në dy pjesë

Visar Ymeri
Prishtinë më 14/12/2017 8:31

Rreth gjysmë miliardë denarë Teatri i Tetovës ka borxh, premtohet revizion se si ndërtohet objekti

Teatri i Tetovës
Shkup më 13/12/2017 16:56

90 amandamentet e gjuhës shqipe përplasin BDI-në me BESA-n, ndërprehet sërish diskutimi

Komisioni për Çështje Evropiane në Kuvendin e Maqedonisë
Shkup më 13/12/2017 14:01

Shkup, Albana Ejupi shpalosi aktet dhe sintezat e siluetave (FOTO)

‘Shpalosje aktesh dhe sinteza siluetash’
Shkup më 13/12/2017 9:53

Skandali me KSHZ-në, dorëheqjet e tetë anëtarëve në duart e deputetëve

KSHZ
Shkup më 13/12/2017 9:45

Teatrit të Kosovës i bëhet zgjidhje e përkohshme për ngrohje

Teatri Kombëtar i Kosovës
Prishtinë më 13/12/2017 9:02