Horoskopi ditor, e hënë 24 korrik 2017

Horoskopi ditor
më 23/07/2017 14:49

Albert Einstein: Ç’mund të mësosh nga sjelljet e çuditshme të një gjeniu

Albert Einsten
më 23/07/2017 0:01

Reagon Putin: Nuk jam prej sheqeri që të shkrihem në shi! (VIDEO)

Vladimir Putin
më 22/07/2017 23:15

Privilegjet e pasaportave diplomatike, nga Mijallkov deri te funksionarët shqiptarë

Pasaportat diplomatike
Shkup më 22/07/2017 20:14

Pse nuk duhet t’i ndajmë kurrë në dy pjesë ilaçet kur i pijmë

Ilustrim
më 22/07/2017 19:40

Dieta e Rihannës, çfarë han ajo për të qenë në formë

Rihanna-Kiss
më 22/07/2017 19:37

Kush pagoi 80 mijë euro për vrasjen e aktorit, ekzekutori dhe bashkëpunëtorët, emrat..

Policia e Shqipërisë (Foto arkiv)
më 22/07/2017 19:34

LSDM: Rebalansi i Buxhetit siguron paga më të larta për punëtorët e motivuar

LSDM
Shkup më 22/07/2017 19:29

Bizneset thonë se në Kosovë “nuk ka papunësi” por ka “papunëtorë”

Ilustrim
më 22/07/2017 19:24

Ramush Haradinajt nuk i duhet mbështetja morale, por ajo legjitime

Albert Ramadani
më 22/07/2017 19:18