VIDEO/ Grupi arbëresh që risjell këngët e vjetra shqiptare

Grupi arbëresh “The DAGGS”
më 26/05/2017 14:53

Mediat: FBI e vëzhgon dhëndrin e Trumpit lidhur me Rusinë

Jared Kushner
më 26/05/2017 14:43

Çfarë po ju shkaktojnë të rinjve rrjetet sociale Instagram, Snapchat, Twitter dhe Facebook?

rrjetet sociale
më 26/05/2017 14:35

Agjenti në Kuvend, MPJ kërkoi shpjegim të hollësishëm nga ambasadorja serbe

Ndërtesa e MPJ,
Shkup më 26/05/2017 14:21

Lugina madhështore e çajit në Indi (Foto)

caji-indi
më 26/05/2017 13:43

Ushqimet dhe kujdesi shëndetësor gjatë agjërimit

Ushqim-per-ramazan
më 26/05/2017 13:21

Me propozim-buxhetin Trump kërkon heqjen e “Zërit të Amerikës në gjuhën maqedonase”

Shtëpia e Bardhë
Shkup më 26/05/2017 13:02

Qeni e tmerron moderatoren e lajmeve gjatë transmetimit live (Video)

Moderatorja tmerrohet nga qeni
më 25/05/2017 15:37

Kosova ‘shkatërron’ Irlandën Veriore, rezultati fantastik (FOTO)

kosova vs Irlanda Veriore
më 25/05/2017 15:31