Shkup, Tech4Good ju mundëson OJQ-ve donacione prej 5000 dollarëve nga Microsoft

Shkup më 16/05/2017 9:30

U mbajt uebinar në temën “Infografiku: Të dhënat, dizajni, tregimi”

më 21/04/2017 20:15

U mbajt uebinar në temën: „Si ta mbroni privatësinë në botën digjitale?“

më 21/04/2017 15:53

Kreatorja Flora Elezi do të zbulojë në Facebook fotosesionin e saj më të fundit

Flora Elezi
më 10/04/2017 23:15

Fondacioni Metamorfozis organizon uebinar me temë: Si të krijoni infografik të përkryer!

më 06/04/2017 15:51

Fondacioni Metamorfozis organizon konferencën “Tech4Good Prishtinë”

më 16/03/2017 15:29

Fondacioni Metamorfozis dhe Microsoft ndihmojnë sektorin civil në transformimin dixhital

më 10/03/2017 12:55

Ëndërr e përjetshme

Adriana Spahiu
më 09/02/2017 23:15

Metamorfozis organizon meet up me temë: “Ndikimi i teknologjive në gazetari”

Fondacioni Metamorfozis
më 22/12/2016 15:14

Rezultate nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoni

Kuti votimi nga zgjedhjet e mëparshme në Kosovë
Shkup më 12/12/2016 11:49