Për qejf - Barsoleta

Sekretarja

Barsoletë

    ( lexuar 1516 herë )       21:59 28.10.2012
Barsoletë

Barsoletë

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Cili është dallimi në mes të sekretares së mirë dhe sekretares së shkëlqyer?
Sekretarja e mirë thotë: “Mirëmëngjesi, shef!”.
Ndërsa sekretarja e shkëlqyer thotë: “U bë mëngjes, shef!”.

Komento

loading
loading
loading