Për qejf - Dashuri & Sex

Ja sinjalet që tregojnë se ai po dashurohet me ju

Janë disa sinjale që tregojnë se ai po dashurohet pas jush.

    ( lexuar 1686 herë )     Shkup 23:40 13.12.2012
Janë disa sinjale që tregojnë se ai po dashurohet pas jush.

Janë disa sinjale që tregojnë se ai po dashurohet pas jush.

Dilni prej disa kohësh në cilësinë e miqve me shpresën se ndoshta pas saj fshihet diçka tjetër por nuk dini se si ta zbuloni.

Janë disa sinjale që tregojnë se ai po dashurohet pas jush.

-Gjestet e përkujdesjes. 

Kur një mashkull tregon vëmendje të veçantë dhe gjeste përkujdesje të veçantë ndaj jush si buqetë me lule apo iu dhuron një arushë, është një mënyrë për t’iu thënë se po iu shikon me sy tjetër.

-Nëse ai fillon të bëjë propozime ndaj jush si për shembull të kaloni mbrëmjen 
duke parë një ndeshje futbolli, tregon se do t’iu ketë pranë.

Ndoshta për femrat është e lehtë që ta shikojnë mashkullin në sy për ti treguar 
ndjenjat që kanë për të, për meshkujt është pak më e vështirë.

-Shenjat e xhelozisë. 

Nëse ai iu pyet vazhdimisht se me kë jeni, pse nuk i përgjigjeni në telefon tregon se dëshiron që të jeni vetëm e tija.

-Të do në jetën e tij. 

Nëse kur u njohët në fillim u mbante rezerva dhe tani u thotë gjithçka, kjo tregon se nuk jeni thjesht miq por iu do në jetën e tij.

Komento

loading
loading
loading