Për qejf - Dashuri & Sex

Vendet më eksituese për të bërë dashuri

Ndonëse mund të ndryshojnë sipas shijeve të secilit, në një klasifikim të bërë lidhur me vendet më eksituese për të bërë dashuri, radhiten disa vende më të dëshiruara nga partnerët

J. Zh.     ( lexuar 2033 herë )       14:54 11.12.2012
Në vend të parë radhitet pishina

Në vend të parë radhitet pishina

Ndonëse mund të ndryshojnë sipas shijeve të secilit, në një klasifikim të bërë lidhur me vendet më eksituese për të bërë dashuri, radhiten disa vende më të dëshiruara nga partnerët.

1. Në vend të parë është pishina e cila radhitet si vendi ku shumë çifte e lënë veten të lirë dhe dëshirojnë të kenë raporte intime.
 
2. Zyra është gjithashtu një vend shumë eksitues për intimitet, ashtu sikundër një pjesë e mirë e njerëzve preferojmë ashensorin.
 
3. Vaska dhe dushi në banjë janë dy nga vendet që shumë çifte i shfrytëzojnë për marrëdhëniet e tyre seksuale.
 
4. Krahas tyre spikat edhe kuzhina, deti dhe natyrisht parku mes barit të gjelbër./Portalb 

Komento

loading
loading
loading