Për qejf - Jo-konvencionale

VIDEO: Shkoi në WC dhe lindi foshnjën

Se puna e zjarrfikësve nuk është fare e lehtë flet edhe videoja në vijim

N. A.     ( lexuar 551 herë )       14:31 14.05.2012
Lind foshnjën në WC

Lind foshnjën në WC

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Se puna e zjarrfikësve nuk është fare e lehtë flet edhe videoja në vijim.

Zjarrëfikësit kinezë morën thirrje pasi një grua shkoi në tualet dhe rastësisht lindi.

Foshnja e porsalindur kishte rënë në gypin e kanalizimit dhe fatmirësisht fëmija është gjallë. /portalb/

Komento

loading
loading
loading