Maqedoni - Lajme

Universiteti FON paraqet kuota për studime në të gjitha fakultetet

Universiteti FON sot ka lajmëruar se këtë vit paraqet do të paraqet kuota për studime në të gjitha fakultetet e tij

E. Z     ( lexuar 365 herë )       19:09 29.05.2013
Universiteti FON

Universiteti FON

Universiteti FON sot ka lajmëruar se këtë vit paraqet do të paraqet kuota për studime në të gjitha fakultetet e tij.

"Qëllimi kryesor është të stimulohet kualitet për studentët e rinj dhe të krijohet gjeneratë e re e të rinjve akademik të cilët do të pregaditen profesionalisht t’u përgjigjen kërkesave të shumta që kërkohen nga tregu i punës" thonë nga FON.

Kohë më parë Universiteti FON festoi 10 vjetorin e tij dhe shpalli konkursin për bursa për studentë të talentuar. 

Komento

loading
loading
loading