“Shtatzënë” prej 12 vjetësh, por realisht s’pret fëmijë

Hayley Orozo, 24-vjeçarja nënë e 4 fëmijëve, vuan nga një sindromë e rrallë.

Jeton me barkun “te goja” prej vitesh, por nuk është shtatzënë. Hayley Orozo, 24-vjeçarja nënë e 4 fëmijëve, nuk pret të sjellë sërish ndonjë tjetër pasardhës, por vuan nga një sëmundje e rrallë. Quhet sindroma e Hirschsprung dhe rregullisht provokon fryrje aq të mëdha të barkut, sa që e bën të duket sikur është shtatzënë.

Që nga mosha 12 vjeç, Hayley nisi të kishte këto fryrë dhe të ndjente dhembjet e para. “Të gjithë tregohen të sjellshëm me mua, të gjithë mendojnë se jam shtatzënë dhe më përgëzojnë. Kërkoj të shoh anën ironike të kësaj që po më ndodh, gjë realisht është një dramë për mua”, pohon ajo,

VERZIONI DESKTOP