Aston Martin Vanquish Volante kabriole e 2014 (Foto-Video)

Makina e fundit sportive Aston Martin Vanquish Volante është i pari automjet britanik me një lëkurë me fibra optike. Kjo makinë bën nga 0-100 km për 4.1 sekonda.

Ajo përmban një kabinë alumini dhe një sistem audio Bang & Olufsen BeoSound,  si dhe një qendër të re konsol, duke huazuar elementë nga Aston Martin One077.

Për më tepër shikoni videon dhe disa foto të automjetit.

VERZIONI DESKTOP