Hoteli mahnitës “Yas Viceroy Abu Dhabi” (FOTO)

Hoteli “Yas Viceroy Abu Dhabi” është i vendosur në ishullin Yas, në distancë rreth 50 minuta udhëtim deri në Dubai

Dubai

Hoteli “Yas Viceroy Abu Dhabi” është i vendosur në ishullin Yas, në distancë rreth 50 minuta udhëtim deri në Dubai.

Hoteli ka 499 dhoma dhe apartamente, 14 bare, restorante, madje edhe pistë për gara të Formula 1. Nëse e gjithë kjo sipërpërmendur nuk është e mjaftueshme, hoteli “Yas Viceroy Abu Dhabi”, ndoshta do t’ju tërhek me dy pishanat në kulm, spa qendrën dhe klubin “Skylite”.

Çmimi më i lirë për një natë qendrim është 158 euro.

VERZIONI DESKTOP