Fraza të bukura për urimet e dasmës

Fraza të bukura për urimet e dasmës

Fraza të bukura për urimet e dasmës

Frazat e urimit për dasma, sidomos nëse bëhet fjalë për miqtë e ngushtë, duhet të jenë origjinale dhe të shkruhen në një pusulle që do të mbetet një kujtim i paharrueshëm për të sapomartuarit.

Nëse nuk keni shumë fantazi, mund të frymëzoheni nga frazat më të famshme të shkruara nga poetë të mëdhenj që i kanë kënduar dashurisë. Një kërkim i vogël për t’i dedikuar miqve qe po marrin këtë hap të madh.

Për miqtë.

– Më në fund erdhi dita e madhe. Ju urojmë që të gjeni në jetë atë që dëshironi në ëndrrat tuaja. Një urim i sinqertë.

– Një mendim i vogël për dy të dashuruar të mëdhenj. Urime nga dy miq të vjetër.

– Kjo pusullë normalisht do të humbë por dhurata që e shoqëron shpresojmë të qëndrojë gjithmonë me ju për t’ju kujtuar se sy miq si ne ju duam shumë.
– Dashuria të mos rreshtë asnjëherë. Bashkë përgjithmonë është ajo që urojmë për ju. Urime.

– Urimi im është që pas shumë vitesh të kujtoni këtë dite dhe te thoni :”gjithmonë ka qenë aq bukur sa ditën e parë”.

– E ardhmja juaj qoftë kaq e ndritshme sa kjo ditë. Urime.

Fraza të famshme për t’ia bashkangjitur urimeve të dasmës.

– Dashuria është krijuesja e të gjitha gjërave (Platoni)

– Në momentin kur ndalon dhe mendon nëse e do apo jo një person, ju tashmë e keni përgjigjen (Carlos Ruiz Zafon)

– Dashuria nuk sheh me sy, por me zemër (William Shakespeare)

– Duhet të ngjani pak për tu kuptuar, por duhet edhe te ndryshoni pak për tu dashuruar (Paul Bourget)

– Dashuria është dëshira e njohjes (Cesare Pavese)

– Mënyra e vërtetë për të dashur cdo gjë është kur kupton që mund ta humbasesh (G.K.Chesterton)

– Masa e dashurisë është te duash pa masë (Sant’ Agostino)/Portalb

VERZIONI DESKTOP