Torte për dy minuta!

Përbërësit

1 i gatshëm kek
2 lugë të gjellës arra
2 lugë të gjellës Fëstek të bluar
2 lugë të gjellës kokos
1 pako shllag krem
200 gr çokollatë me qumësht
PËRMBI
çokollatë e shkrirë

Hapat

1. Kremin e vendosim në zjarre, e shkrijmë dhe ia shtojmë çokollatën.

2. Kekun e vendosim në një enë dhe aty i shtojmë arrat, fëstëkun dhe kokosin dhe te gjitha i përziejmë.

3. E shtrojmë një folje dhe aty i japim formën glazurës.

4. E lejmë në pritje rreth 2 ore. Pas pritjes i lyejmë me çokollatë .

Burim: kuzhinashqiptare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Të nderuar komentues! Duke mos dashur të cenojmë opinionet tuaja, lutemi që ato të mos përmbajnë gjuhë të urrejtjes, fyerje dhe ofendime personale dhe të jenë në lidhje me shkrimin, apo temën për të cilën komentohet. Në të kundërtën, nuk do të publikohen. Ju falenderojmë që na ndiqni dhe ju ftojmë të vazhdoni të jeni pjesë e Portalb.mk

*

VERZIONI DESKTOP