Ja si ta mbani akulloren të butë edhe në frigorifer

Kur akullorja del nga ngrirja duket e fortë dhe ka nevojë të ngrohet paksa. Por ju, fare thjesht, mund ta mbani akulloren gjithmonë të butë dhe gati për t’u shijuar në çdo moment, transmeton Gazeta Express. Ja se si…

Çfarë iu nevojitet: Një enë akulloreje dhe një qese që mbyllet.

Çfarë të bëni: Para se të vendosni akulloren në frigorifer, vendoseni enën në qese, shtypeni atë duke nxjerrë të gjithë ajrin jashtë dhe mbylleni qesen mirë.

Tani ajo është gati për t’u marrë me lugë apo për t’u hedhur në kaush kur të keni dëshirë për ta shijuar.

Akullorja nuk është e dëmshme për shëndetin. Ndryshe nga çfarë mendohet shpesh, akullorja e sjell organizmit shumë përfitime, mes të cilave edhe kalciumi dhe vitamina B.

Një lajm i mirë edhe për ata që duan ta teprojnë me kaloritë: zgjidhni shijet e frutave dhe mos e teproni në sasi.

Ajo çfarë na intereson është të shijojmë akullore sa herë që të duam, apo jo?!Pse funksionon: Ideja është se qesja plastike e pengon ajrin përreth enës duke mos e lënë të ftohet shumë. Por sinqerisht, pak rëndësi ka pse funksionon, për sa kohë që funksionon dhe kaq.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button