Si ta bëni një masazhë erotike

Masazhi erotik të qëtëson dhe të eksiton, na ndihmon të lirojmë mendjen, dhe të shkarkojmë stresin, të krijojmë një lidhje besimi me partnërin, ta bëjmë trupin më receptive ndaj stimujve etj…

Fillimisht, harroni faktin që me pas do të beni dashuri. përqëndrohuni në ndjenjën e kënaqësise, dedikojuni me trup dhe me shpirt mireqënies në përgjithesi, ajo seksuale do të vij natyrshem, por nuk duhet të jetë një detyrim.

Edhe atmosfera luan pjesen e saj, kështu që përgatitni ambjentin e përshtatshëm për një masazh sensual dhe relaksues në të njëjtën kohë. Jepini rruge të lire të gjitha gjerave që mund të provokojnë ndjenjat, ulni dritat dhe ndizni qirinj, aromatizues, muzik lounge…Para se të filloni, sigurohuni që cdo detaj të jetë në vendin e vet, fikni celularin!

Që masazhi të jetë sa me efikas për të dy, ju duhet një vend paksa i fort, kështu që harrojeni krevatin, edhe pse duket shumë komod.

Preferoni dyshemen dhe zgjidhni pozicionin e duhur.
Mos u nxitoni.
Filloni me qëtësi, me pare me prekje delikatë dhe të buta për të lejuar trupit të zgjohet, kur të shihni se trupi i saj/tij ka filluar të qëtësohet mund të levizni duart në drejtim për posht, por pa prekur ndonjë vend intim.

Kur masazhoni, mundohuni të prekni trupin e partnërin sa me shumë për ti dhenë ndjenjë dritheruese.

Filloni masazhin duke përdorur duart të hapura mire, dhe mos përdorni shumë kycet, do të rrezikoni të lodheni shpejt.

Përdorni pak krijimtari me levizjet klasike të masazhit, duke i bashkuarndonjë puthje, ndonjë peshpërim dhe duke bere levizje me intënsitët të ndryshueshem për të stimuluar trupin.

VERZIONI DESKTOP